Изчерпан продукт!
Въведете вашия E-mail за да ви съобщим когато продукта отново е наличен:


Изпрати Затвори

Външна USB звукова карта за лаптоп или настолен компютър

Външна USB звукова карта за лаптоп или настолен компютър
Категория: Аксесоари
Наличност: НА СКЛАД
Цена: 15,00лв
Кол-во:  

Външна USB звукова карта

Външна USB звукова карта 5.1 channel, не се нуждае от допълнителна инсталация на драйвери за Windows XP, Windows 7 (или по-висока версия)

Подходяща за лаптоп - особено в случай на повреден жак за слушалки или микрофон

Спецификация
1.Drive 2CH speaker
2.Virtual 5.1CH sound
3.Plug and play
4.Support 3D positional sound

Вашият въпрос относно продукт: Външна USB звукова карта за лаптоп или настолен компютър

Вашето име:


Вашият E-Mail адрес:


Моля напишете вашият въпрос. Ще ви отговорим възможно най-бързо:Всички цени са с ДДС и се издава данъчна фактура или касова бележка.
Може да платите на куриера при доставката (с наложен платеж) или по банков път.

Фирма Сервизът ЕООД е специализирана в цялостната поддръжка на лаптопите – ремонт, батерии за лаптоп, адаптери, части, екрани ... Ние сме директен вносител на батерии за лаптоп със сертифицирано качество и една година гаранция. Подържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност може да се достави за срок от 5 до 10 работни дни. Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп. Предлагаме също услугата „рециклиране” (подновяване) на някои модели батерии за лаптоп. Квалификацията и дългогодишният опит ни дават самочувствието, че разбираме от батерии за лаптоп. За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

© 2019 Servizat.com. Всички права запазени. Всички използвани в този сайт търговски марки са собственост на техните притежатели.