Изчерпан продукт!
Въведете вашия E-mail за да ви съобщим когато продукта отново е наличен:


Изпрати Затвори
Изчерпан продукт!
Въведете вашия E-mail за да ви съобщим когато продукта отново е наличен:
Изпрати Затвори

Ultrabay Slim SATA HDD Hard Drive Disk Caddy Adapter Bay for IBM Lenovo T60 T61

Ultrabay Slim SATA HDD Hard Drive Disk Caddy Adapter Bay for IBM Lenovo T60 T61
Категория: Аксесоари
Наличност: Очакваме доставка
Цена: 34,50лв
Кол-во:  

Ultrabay Slim SATA HDD Hard Drive Disk Caddy Adapter Bay for IBM Lenovo

Допълнителна информация:

Адаптерът се поставя на мястото на оптичното устройство, като в него може да се постави 2.5" SATA твърд диск, който може да се ползва като втори или основен диск. Възможна е инсталация и зареждане на операционна система от диска, поставен в адаптера. Предназначен за IBM/Lenovo ThinkPad T60, T61, R60, R61, Z61 Series, Thinkpad Advanced Dock, X60/61 UltraBase Dock. Съвместим и с IBM ThinkPad T40/41/42/43, R50/51/52, Z60 Series, X40/41 UltraBase Dock.

 

Спецификация
Интерфейс: SATA
Размери: 18.7 x 18.9 x 3.7 cm(L x W x H)
Тегло: 160 g
Цвят: Silver+Black
Дебелина: 9.5mm
 

Вашият въпрос относно продукт: Ultrabay Slim SATA HDD Hard Drive Disk Caddy Adapter Bay for IBM Lenovo T60 T61

Вашето име:


Вашият E-Mail адрес:


Моля напишете вашият въпрос. Ще ви отговорим възможно най-бързо:Всички цени са с ДДС и се издава данъчна фактура или касова бележка.
Може да платите на куриера при доставката (с наложен платеж) или по банков път.

Фирма Сервизът ЕООД е специализирана в цялостната поддръжка на лаптопите – ремонт, батерии за лаптоп, адаптери, части, екрани ... Ние сме директен вносител на батерии за лаптоп със сертифицирано качество и една година гаранция. Подържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност може да се достави за срок от 5 до 10 работни дни. Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп. Предлагаме също услугата „рециклиране” (подновяване) на някои модели батерии за лаптоп. Квалификацията и дългогодишният опит ни дават самочувствието, че разбираме от батерии за лаптоп. За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

© 2018 Servizat.com. Всички права запазени. Всички използвани в този сайт търговски марки са собственост на техните притежатели.