Изчерпан продукт!
Въведете вашия E-mail за да ви съобщим когато продукта отново е наличен:


Изпрати Затвори
Изчерпан продукт!
Въведете вашия E-mail за да ви съобщим когато продукта отново е наличен:
Изпрати Затвори

Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh

Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh
Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh
Категория: Батерии за лаптоп
SKU: /
Наличност: НА СКЛАД
Цена: 29,00лв
ГАРАНЦИЯ 12 месеца!

Възможни варианти


* ЦВЯТ:Кол-во:  

Елегантен дизайн – с размери 99x63x23мм
Тегло – 180 гр
Батерия – Li-Ion , 8400 mAh
2бр Изходи – USB port 1 - 5V 1A , USB port 2 - 5V 2A
1бр Вход за зареждане от USB на лаптоп или адаптер - Micro USB - 5V 0.5A - 1A        
4 LED индикатора за нивото на заряд на батерията
Вградено LED фенерче
Автоматично изключване при пълно зареждане на устройството

 

Какво е Mobile Power Bank?

С бързото развитие на глобалната икономика и непрекъснатото подобряване на стандарта на живот, има все повече и повече преносими електронни устройства в света ни, като например мобилни телефони, iPhone, IPAD, цифрови фотоапарати, видеокамери, преносими DVD, PDA, MP3, MP4, GPS.

Всички те трябва използват батерии с определен капацитет, който често е недостатъчен за да захранва съответното устройство дълго време.

Когато пътуваме по работа или за удоволствие ние разчитаме на мобилните устройства и често в най-неподходящия момент батерията се изтощава и ни кара да се чувстваме много безпомощни и нещастни.

Тук идват на помощ устройствата които ви представяме - "Mobile Bank Power". Те могат да решат много проблеми с електрозахранването на мобилните устройства и да ви направят независими при пътуване и забавление.

"Mobile Bank Power" е устройство съдържащо литиево-йонни батерии с различен капацитет и служи за зареждане на почти всички мобилни устройства. На практика имате наличен USB порт с 5V от който можете да зареждате мобилни устройства като например iPhone 3G/3GS, iPhone 4, iPhone 4S, IPAD, IPAD 2, Nokia, Motorola, Samsung, Dopod, Sony Ericesson и цифрови продукти като I-POD, PMP, PSP, NDS, PDA, камери с USB и др. Разнообразието от конектори ви предоставят повече възможности.

Вашият въпрос относно продукт: Мобилна батерия за зареждане на GSM Smartphone Tablet iPhone - Mobile Power bank 8400mAh

Вашето име:


Вашият E-Mail адрес:


Моля напишете вашият въпрос. Ще ви отговорим възможно най-бързо:Всички цени са с ДДС и се издава данъчна фактура или касова бележка.
Може да платите на куриера при доставката (с наложен платеж) или по банков път.

Фирма Сервизът ЕООД е специализирана в цялостната поддръжка на лаптопите – ремонт, батерии за лаптоп, адаптери, части, екрани ... Ние сме директен вносител на батерии за лаптоп със сертифицирано качество и една година гаранция. Подържаме на склад почти всички модели батерии за лаптоп. Ако конкретен модел не е в наличност може да се достави за срок от 5 до 10 работни дни. Разполагаме със специализирана апаратура за тестване и оценка на състоянието на всички модели батерии за лаптоп. Предлагаме също услугата „рециклиране” (подновяване) на някои модели батерии за лаптоп. Квалификацията и дългогодишният опит ни дават самочувствието, че разбираме от батерии за лаптоп. За нас няма по-добра реклама от доволните клиенти. Сервизът ЕООД е мястото, където ще намерите и наистина изгодни цени, придружени от качествено обслужване без компромиси.

© 2018 Servizat.com. Всички права запазени. Всички използвани в този сайт търговски марки са собственост на техните притежатели.